Chutneys & Mosterd

De Kazerij heeft een prachtig assortiment aan geselecteerde Chutneys & Mosterd. Meer informatie daarover vindt u hieronder.

Figen’s Chutneys

In Vlissingen bereid Figen Magden de meest heerlijke condimenten, natuurlijke smaakmakers en begeleiders op de kaas & charcuterie plank. Zoveel als mogelijk zijn de ingrediënten van biologische aard en worden pas met de hand verwerkt als de smaken op hun hoogtepunt zijn. Ook een gewaardeerd culinair cadeautje!
Op dit moment in onze winkel te verkrijgen:
Vijgen & kalamata olijven delight
Chili confituur
Paprika & uien chutney
Rode uien chutney
Pittige tomaten confituur

Antonia’s Mosterd

Antonia’s Mosterd is een kleine ambachtelijke mosterdmakerij in Salland gerund door Harold Knobben met ondersteuning van zijn vader en vrouw. Antonia was de naam van Harold zijn moeder die op kleine schaal mosterd maakte. na haar overlijden heeft Harold het mosterd maken voort gezet en er zijn vak van gemaakt. Antonia’s Mosterd wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zonder suiker. Een heerlijke dip voor je blokje kaas!
Op dit moment in onze winkel te verkrijgen:
Sinaasappel mosterd
Pruimen Mosterd
Bier Mosterd
Antonia’s Mosterd (grof)
Hoarlese Mosterd
Sprengendal Mosterd
Honing Rozemarijn Mosterd