Hollandse kaas

De Kazerij heeft een uitzonderlijk breed assortiment kaas van eigen bodem. Er is voor ieder wat wils. Uiteraard vacumeren wij ook kaas, zodat u het kunt meenemen naar het buitenland.

Hollandse kaas

De Kazerij heeft een uitzonderlijk breed assortiment kaas van eigen bodem. Er is voor ieder wat wils. Uiteraard vacumeren wij ook kaas, zodat u het kunt meenemen naar het buitenland. Woont u nou niet in de buurt maar wilt u toch van onze kaas genieten? Geen probleem! Wij versturen de kazen graag naar u.

Noord-Hollandse Kaas

Noord-Hollandse kaas is een beschermde streekkaas uit Noord-Holland. Dit betekent dat de melk afkomstig is van koeien die op de Noord-Hollandse weiden grazen, de kaasmakerij in Noord-Holland staat en dat de kaas volgens het oorspronkelijke proces bereidt dient te worden. De jonge kazen uit Noord-Holland zijn vol en romig van smaak. Op oudere leeftijd zoeter, fruitiger en intenser van smaak. Wij hebben de kazen in alle leeftijden. Van romig jong tot stevig extra oud. Daarnaast zijn de Noord-Holland Jong tot en met Extra Belegen vegetarisch gestremd.

Boeren kaas

De Kazerij heeft (h)eerlijke boerenkazen, die we betrekken van de beste boerenkaasmakers. Boerenkaas is een ambachtelijk product, gemaakt van rauwe melk. De bereiding is voor een groot deel handwerk. Toewijding, gevoel voor de kaas en heel schoon werken zijn noodzakelijk voor het verkrijgen van een smakelijke kaas. Boeren kaas heeft een intense, specifieke smaak.