Olijfolie & Balsamico

De Kazerij heeft een prachtig assortiment aan geselecteerde Olijfolie en Balsamico. Meer informatie daarover vindt u hieronder.

Vianoleo Extra Virgen Olijfolie

Deze olie uit Extremadura wordt op traditionele wijze gemaakt die van vader op zoon is doorgegeven. Zowel de witte als zwarte versie wordt gemaakt van Arbequina & Manzanilla olijven. White bestaat uit 75% Arbequina en 25% Manzanilla waardoor de olie zacht en fruitig is. Black bestaat juist weer uit 75% Manzanilla en 25% Arbequina waardoor deze kruidig en steviger is.

Gusto Balsamico

Prachtige Balsamico’s gemaakt door het familiebedrijf Acetaia del Casato Bertoni. Een smakelijke toevoeging aan je kaasplank.
Gusto Balsamico 1.25
2 jaar gerijpt op eikenhouten vaten. Net wat zuurder dan de 1.35 variant. Lekker over zoete desserts en bij verschillende pikante kazen.
Gusto Balsamico 1.29
2 jaar gerijpt op eikenhouten vaten. Gemaakt van de most van de muskaatdruiven waardoor hij heerlijk zoet smaakt. Super in combinatie met bijvoorbeeld (gerijpte) geitenkaas!
Gusto Balsamico 1.35
8 jaar gerijpt op eikenhouten vaten. Gemaakt met 90% most waardoor hij heerlijk zoet en stroperig is. Combineert zeer goed met bijvoorbeeld oude kaas en blauwschimmels.